De internationale vastgoedwereld

INTERNATIONALE VASTGOEDWERELD

Mijn naam is Arb en ik werk het grootste deel van mijn tijd als vastgoedadviseur in de internationale vastgoedwereld.  Ik help mensen om het huis van hun dromen te kopen tegen de beste prijs. Dit kan een leuk huisje in een dorp van Frankrijk zijn maar ook een prachtige villa aan de kust van Spanje of Griekenland. Investeren in een nieuwe woning is best heel spannend vooral als je dat in het buitenland gaat doen, maar het is ook iets wat een goed advies nodig heeft en daar kom ik dan van pas. Met mijn internationale ervaring kan ik mensen een goed advies geven om een huis te kopen in het buitenland zodat ze er zo vlug mogelijk van te kunnen genieten.

z8Door mijn bijzondere aanpak en internationale ervaring ben ik in staat het beste huis voor u op de kop te tikken ongeacht welk deel van de wereld u in gedachte heeft om in een woning te investeren. Dit doen we uiteraard niet van de ene op de andere dag daar ik eerst altijd graag alle details wil weten over wat uw persoonlijke behoeften zijn en krijgt u van mij de nodige adviezen over het evalueren van het onroerend goed, belastingen aankoopprocedures in het buitenland en het verkrijgen van een hypothecaire lening als dat nodig mocht zijn. Verder ben ik professioneel en houd ik rekening met de belangen van de verkoper evenals die van de kopers om conflicten te voorkomen.

Zodra ik van u alle informatie heb ontvangen ga ik op pad om voor u een aantal huizen te zoeken die aan uw behoeften voldoen. Dit duurt normaal gesproken een paar weken waarna u van mij dan een telefoontje krijgt met de uitnodiging om naar het gewenste pand te gaan kijken. Mocht u in een huis willen investeren buiten België dan maken we eerst een afspraak om er gezamenlijk naar toe te reizen om het huis of pand op uw gemak te kunnen bekijken. Wilt u een huis kopen in een ander deel van de wereld maar spreekt u de taal niet? Maakt u zich dan geen zorgen daar ik naast het Nederlands nog 5 ander talen beheers waardoor het voor u dus een stuk makkelijker zal zijn.

 

WAT ZIJN DE VASTGOEDTRENDS

De meeste mensen willen naar de zon wanneer het erop aankomt een tweede huis aan te schaffen of om er gedurende de wintermaanden te kunnen verblijven. Meestal wanneer het over een tweede huis gaat willen de kopers ook van het huis profiteren wanneer ze er niet in verblijven en wordt de woning vaak tijdelijk verhuurt voor vakantiegangers. Hierbij is het dan belangrijk te weten dat het huis zich in een dorp of stad of dichtbij de kust moet bevinden. Vakantiegangers hebben er namelijk een hekel aan om ver te moeten reizen naar een winkel of strand. Daarnaast moet er dan ook gekeken worden naar de omgeving, het vervoer, de luchtkwaliteit en de tempratuur. Als we daar dan ook nog eens winkelcentra en het uitgaansleven aan toevoegen dan hebben we het over een vastgoedtrend wat opzich betekent dat het een aangename verblijfplaats is waar iedereen gaan hun tijd zal doorbrengen. Zo kunnen de mensen die een tweede huis aan willen schaffen dan ook op een andere manier gebruik maken van hun investering.