Energie en overzicht

Energieleveranciers vergelijken met een onafhankelijk overzicht

Heb jij de smaak van energieleveranciers vergelijk al te pakken? Steeds meer huishoudens vergelijken elk jaar hun energiekosten. Niet iedereen loopt hiermee te koop, maar toch stapte ruim 17% van de huishoudens in Nederland in 2017 over van energieleverancier. Het is ook niet zo gek dat ze dit doen. Een gemiddelde besparing bedraagt 300 euro per jaar. Dat wil jij toch ook overhouden?

Altijd een aanbod op maat

Omdat je wel het juiste energiecontract wilt afsluiten, kan je bij Consumind terecht voor een aanbod op maat. Dit is gebaseerd op het energieverbruik van jouw woning en je persoonlijke situatie. Zij vergelijken op prij, maar ook op service en voorwaarden. Zo heb je altijd het juiste aanbod van een nieuwe energieleverancier. Vind je dit niet zo belangrijk? Dan kun je ook kiezen uit de voordeligste energieleverancier. Wel is de kans dan groot dat je niet de juiste contractvoorwaarden afsluit.

Bij het aanbod op maat kan het voorkomen dat je niet de goedkoopste energieleverancier krijgt aangeboden. Je krijgt altijd een energieleverancier aangeboden met scherpe tarieven, voorwaarden en service. Zo kun je bij het energieleveranciers vergelijken alle kanten op.

Compleet overzicht bij energieleveranciers vergelijken

Wanneer je start met energieleveranciers vergelijken wil je natuurlijk wel een zo compleet mogelijk overzicht van alle kosten. Consumind heeft dit voor je geregeld. De variabele en vaste leveringskosten, belastingen waaronder energiebelasting, btw en opslag duurzame energie én de netbeheerkosten zijn meegenomen in de vergelijking. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de gegevens op basis van jouw ingevoerde energieverbruik worden weergegeven en je een compleet overzicht krijgt.

Energieleveranciers vergelijken kun je op elk gewenst moment van de dag doen, net zoals het maken van een overstap. Het enige waar je rekening mee moet houden is je huidige contract. Loopt deze nog niet af? Dan zal je een boete moeten betalen. Gelukkig kun je dit bedrag terugkrijgen wanneer je overstap naar de nieuwe energieleverancier met behulp van de overstapservice van Consumind. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor gas en stroom én dat je de juiste keuze hebt gemaakt.